Terapia Florala Bach

Terapia florala Bach, aprobata de OMS, fiind descoperita de medical galez Edward Bach, este una din terapiile complementare cu o ampla si dinamica dezvoltare. Sunt folosite esente din 38 de flori, preparate dupa metoda doctorului Bach, care considera ca esentele odata dissipate in organism isi conecteaza vibratiile la campul energetic al organismului,actiunea lor isi face simtita prezenta armonizand emotiile si actionand lent,producand in majoritatea situatiilor un effect subtil. Actioneaza mai ales in plan psiho-somatic.

Terapia florala Bach este bine primita atat de copii cat si de varstnici. Rezultate deosebite are si la animale si plante. Terapia Bach poate ajuta in caz de depresie, angoasa, lipsa de atentie si concentrare, frici de cause cunoscute si necunoscute, concentrare dificila, epuizare fizica si psihica, renuntare la fumat, alcool, dependent de calculator, insomnia, la femeile gravide in anxietatea din perioada pre si post natala.

Terapia Florala Bach, actioneaza in plan psiho-somatic. Terapia florala Bach ajuta in caz de depresie, angoasa, lipsa de atentie si concentrare frici cauze cunoscute si necunoscute, concentrare dificila, epuizare fizica si psihica, renuntare la fumat, alcool, dependent de calculator, insomnia, la femeile gravide in anxietatea din perioada pre si post natala