TERAPIA FLORALA BACH

Aprobata de OMS, medicina florala descoperita de medicul galez Edward Bach, este una din terapiile complementare cu o ampla si dinamica dezvoltare.

Sunt folosite esente din 38 de flori, preparate dupa metoda dr. Bach, care considera ca esentele florilor odata disipate in organism isi conecteaza vibratiile la campul energetic al pacientului.

Odata ajunse la organele energetice ale organismului actiunea lor isi face simtita prezenta armonizand emotiile si actionand lent producand in majoritatea situatiilor un efect subtil.

Terapia Bach este bine primita atat de copii cat si de oamenii varstnici, aducand beneficii reale pe plan psiho-somatic si ajutand in diverse boli.

Poate ajuta in caz de angoasa , depresie, lipsa de atentie si concentrare, frici de cauza cunoscuta si necunoscuta, concentrare dificila, epuizare fizica si mentala, renuntare la fumat, alcool, insomnia, hipertensiune, in sarcina, ajuta femeile gravide in depasirea suferintelor lor emotionale, anxietate din perioada pre si post natala.